« terug naar vorige pagina

Opleidingspraktijk

Wij zijn een opleidingspraktijk voor huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes. Zij werken onder onze supervisie en verantwoordelijkheid.

Graag stellen wij aan u voor onze huisarts in opleiding, Mariëlle Logtenberg. Mariëlle is basisarts en specialiseert zich in onze praktijk tot huisarts. 

 

“Hoi! Mijn naam is Mariëlle Logtenberg en ik zal vanaf 1 september voor een jaar in de praktijk werkzaam zijn als huisarts in opleiding. Daarom zou ik me graag even kort voorstellen. 

Oorspronkelijk kom ik uit Kampen en ik woon momenteel in het mooie Zwolle. Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na mijn coschappen te hebben gelopen in Enschede, heb ik in mei 2021 mijn artsendiploma behaald.  Ik heb eerst een jaar als basisarts gewerkt op de spoedeisende hulp in Heerenveen en vervolgens heb ik ervaring opgedaan als basisarts binnen de jeugdgezondheidszorg. 

Het mooiste van het vak van huisarts is voor mij het opbouwen van een hechte band met je patiënten, de grote afwisseling aan werkzaamheden en dat je langere tijd nauw betrokken kunt zijn bij je patiënten. 

Ik heb erg veel zin om met de huisartsenopleiding te beginnen in Luttenberg! Ik hoop hier veel te leren en me hier verder te ontwikkelen tot huisarts.”